Inimioara cu ananas

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Mai 2010 | 1392 vizualizari

 

in sfrasit am gasit forma de inimioara si am trecut la atac :))

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • sucul de la o portocala
  • esenta de vanilie
  • un plic crema de vanilie la rece
  • 250 ml lapte rece
  • un compot de ananas
  • un plic jeleu rosu
  • frisca pt ornat
  • ornametnte de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioara cu ananas:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul faina si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia, punem compozitia rezultata in tava si dam la cuptor pt cca 30 min, verificam din cand in cand facand testul cu scobitoarea.


Pregatim crema la rece conform instructiunilor de pe pachet.


Dupa ce am scos blatul de la cuptor si l-am lasat sa se racoreasca, il taiem in 2, il insiropam bine cu zeama de la compot si vom pune un strat de crema, unul de ananas si un alt strat de crema, peste care punem celalat blat, il insiropam si pe acesta si mai pastram crema sa punem un strat si pe blatul de deasupra, peste care vom pune jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet.


Ornam cu frisca dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioara cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 20:15

ms susu

epurasha2bb 1

06.05.2010, 19:41

ce dragalas e !foarte bun si frumos!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:04

ms mariana, trebuia sa-mi iau forma asta de inimioara, ca ma inebuserati toate pe aici si eu innebuneam pe toata lumea ca vr forma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi fragede si crema de cacao si rom