Inimioare cu ciocolata si branza dulce

de Steffy in Prajituri, 14 Feb 2013 | 2264 vizualizari

 

De Ziua Indragostitilor am vrut sa il surprind pe sotul meu si sa ii fac un dulce care are la baza multa ciocolata...si sa stiti ca nu am dat gres.
Sa fiti iubiti, dragi bucatarasi! :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza
  • branza proaspata de vaca Prodlacta 500 g
  • branza de vaci cu smantana Raraul 200 g
  • 1 ou
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura cu varf de faina
  • o esenta vanilie
  • Pentru blat
  • 300 g ciocolata
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 7 linguri cu varf de faina
  • 6 oua
  • un praf de copt
  • un varf de sare
  • esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciocolata si branza dulce:

Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii, aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt.


Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Punem intr-un vas ciocolata impreuna cu untul la topit, amestecand usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata, luam vasul de pe foc si lasam la racit.


Separat, mixam ouale cu un varf de sare si zaharul, pana isi dubleaza volumul. Ajutandu-ne de un tel, incorporam ciocolata topita cu untul si faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie.


Tapetam o tava cu hartie de copt si punem compozitia pentru blat.


Acum e momentul sa folosim compozitia de branza. Cu ajutorul unei lingurite, punem din loc in loc aceasta crema de branza pana terminam compozitia. Putem amesteca usor cu o furculita sau o scobitoare.


Dam la cuptor, la foc mic, pentru 40 de minute. Prajitura se taie cand e racita complet. Eu am facut inimioare cu o forma speciala.


Pofta buna!













 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciocolata si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

03.03.2013, 20:17

Foarte apetisante

Bucataras 1

03.03.2013, 21:03

La multi ani, Stefy!

Steffy 1

04.03.2013, 11:39

Multumesc frumos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere