Inimioare cu nuca de cocos si visine

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Mar 2011 | 2248 vizualizari

 

Azi am facut niste inimioare pufoase si delicioase cu nuca de cocos si visine, va servesc pe fiecare cu cate o inimioara :*

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 iaurt mic
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 lingurite de nuca de cocos ( eu am avut verde)
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu nuca de cocos si visine:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, iaurtul, nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine compozitia.


Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina, dupa care, cu o lingura punem compozitia in fiecare inimioara si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 5 minute, la foc mic, dupa care scoatem tava si punem cate o visina fara sambure, in mijlocul inimioarei si dam din nou la cuptor inca 15 minute, tot la foc mic.


Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si apoi le scoatem din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:05

super frumoase

LUK 1

24.03.2011, 22:48

super

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2011, 09:37

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori