Inimioare cu nuca de cocos si visine

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Mar 2011 | 2047 vizualizari

 

Azi am facut niste inimioare pufoase si delicioase cu nuca de cocos si visine, va servesc pe fiecare cu cate o inimioara :*

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 iaurt mic
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 lingurite de nuca de cocos ( eu am avut verde)
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu nuca de cocos si visine:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, iaurtul, nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine compozitia.

Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina, dupa care, cu o lingura punem compozitia in fiecare inimioara si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 5 minute, la foc mic, dupa care scoatem tava si punem cate o visina fara sambure, in mijlocul inimioarei si dam din nou la cuptor inca 15 minute, tot la foc mic.

Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si apoi le scoatem din forme.

 

RETETA IN IMAGINI

Inimioare cu nuca de cocos si visine-0
Inimioare cu nuca de cocos si visine-1
Inimioare cu nuca de cocos si visine-2
Inimioare cu nuca de cocos si visine-3
Inimioare cu nuca de cocos si visine-4
Inimioare cu nuca de cocos si visine-5
Inimioare cu nuca de cocos si visine-6
Inimioare cu nuca de cocos si visine-7

COMENTARII (16)

Cris2711

Cris2711 1

24.03.2011, 22:05

super frumoase

LUK

LUK 1

24.03.2011, 22:48

super

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2011, 09:37

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!