Inimioare cu nuca de cocos si visine

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Mar 2011 | 2460 vizualizari

 

Azi am facut niste inimioare pufoase si delicioase cu nuca de cocos si visine, va servesc pe fiecare cu cate o inimioara :*

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 iaurt mic
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 lingurite de nuca de cocos ( eu am avut verde)
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu nuca de cocos si visine:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, iaurtul, nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine compozitia.


Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina, dupa care, cu o lingura punem compozitia in fiecare inimioara si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 5 minute, la foc mic, dupa care scoatem tava si punem cate o visina fara sambure, in mijlocul inimioarei si dam din nou la cuptor inca 15 minute, tot la foc mic.


Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si apoi le scoatem din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:05

super frumoase

LUK 1

24.03.2011, 22:48

super

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2011, 09:37

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu visine