Inimioare cu nuca de cocos si visine

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Mar 2011 | 4804 vizualizari

 

Azi am facut niste inimioare pufoase si delicioase cu nuca de cocos si visine, va servesc pe fiecare cu cate o inimioara :*

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 iaurt mic
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 lingurite de nuca de cocos ( eu am avut verde)
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu nuca de cocos si visine:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, iaurtul, nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine compozitia.

Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina, dupa care, cu o lingura punem compozitia in fiecare inimioara si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 5 minute, la foc mic, dupa care scoatem tava si punem cate o visina fara sambure, in mijlocul inimioarei si dam din nou la cuptor inca 15 minute, tot la foc mic.

Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si apoi le scoatem din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty