Inimioare pentru indragostiti

de marinicayou10 in Prajituri, 7 Feb 2012 | 2464 vizualizari

 

Pentru ca se apropie "Ziua Indragostitilor" ,am zis sa fac ceva specific :). Adica inimioare, biscuiti pentru toti indragostiti care se iubesc :).

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 30 ml miere
  • o lingura coaja de lamaie
  • o lingurita esenta rom
  • o lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • un pliculet praf de copt
  • faina cat cuprinde ca sa iasa o coca normala buna de intins foaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare pentru indragostiti:

Intr-un castron,se amesteca ouale intregi cu zaharul,esentele,sarea,coaja de lamaie,mierea,laptele si treptat uleiul si se amesteca bine.Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca toate bine pana devine o coca tare,normala,buna pentru intins foaie.


Se ia cate o bucata din aluat si pe masa presarata cu faina se intinde o foaie nu foarte subtire,care,apoi,se taie cu foara de inimioara .Se aseaza inimioarele intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.Se coc la foc mijlociu pana se rumenesc foart usor.Biscuiti sunt foarte fragezi si se pot pastra mai mult timp in cutie sau in punga de nailon.Puteti orna inimioarele cu ciocolata topita sau cu glazura,cu dulceata de visine sau capsuni(doar zeama din dulceata)


Din compozitia rezultata vor iesi 4-5 tavi mari de cuptor de biscuiti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare pentru indragostiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.02.2012, 20:17

ce dragalase!!

marinicayou10 1

07.02.2012, 22:28

Multumesc puteti sa luati fiecare cate o inimioara

mirela0911 1

07.02.2012, 23:47

Ce frumoase-s!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri fragede