Inimioare sarate ♥

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 2082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 120 gr untura
  • 120 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 lingurite de sare

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou cu 2 lingurite de lapte si seminte de susan si chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare sarate ♥:

Punem drojdia la dospit in laptele caldut timp de 10 min.


Intr-un bol amestecam margarina si untura, adaugam oul batut, sarea si drojdia dospita. Incorporam apoi treptat faina pana nu mai putem sa amestecam cu lingura apoi o turnam pe plansa de lucru si framantam adaugand faina pana nu se mai lipeste de degete.


Lasam sa respire vreo 10-15 min, apoi impartim aluatul in doua si pe rand intindem foi de aprox 3 mm si decupam inimioarele.


Le ungem cu ou si presaram seminte de chimen si susan.


Bagam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de aprox 15 min pana se rumensc usor deasupra.


Serviti va rog o inimioara chiar daca e sarata ♥♥♥

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare sarate ♥" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sim0na 1

12.03.2012, 19:27

Foarte bune!

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:27

foarte bune

T I M E A 1

12.03.2012, 20:36

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cartofi, ceapa si branzeturi