Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 8137 vizualizari

 

Cum eu doream o mancare usoara, iar sotul ceva cu carne, am gatit acest fel, care s-a dovedit a fi un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. inimi si pipote de pasare
  • 50 ml. sos de soia
  • o capatana de usturoi

Cartofi natur :

  • 1,5 kg. cartofi
  • 80 g. unt
  • patrunjel verde
  • delikat legume


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara:

Pipotele si inimile se curata de sange si pielite , apoi se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierte se scot, se stropesc cu sos de soia ( 50 ml. ) se adauga usturoi feliat , apoi se rumenesc pe gril de Teflon ( fara ulei). Cand sunt rumenite inimile, se innabusa totul cu o ceasca cu apa fierbinte si se mai lasa 5 minute pe gril.Se asezoneaza pe farfurie cu cartofi natur ( cartofii taiati bucati se fierb , se scurg de apa si se presara cu putin delikat sau sare , patrunjel verde si bucatele de unt ) .


Salata de vara: http://www.bucataras.ro/retete/7027/salata-de-vara-cu-detoate.html


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (109)

Ina 1

16.05.2010, 18:26

gabytzu!!!!!!!

Ina 1

16.05.2010, 18:56

va pupic! am facut injectia, acum merg acasica la mine ne citim peste cateva zile.....sper

Ina 1

21.05.2010, 17:58

Am revenit!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi cu legume mexicane