Inimioare,stelute si floricele de ciocolata

de Zambareata in Dulciuri, 13 Feb 2012 | 1946 vizualizari

 

Vaaaai ce titlu lung:))dar parca mi se parea prea clasic sa pun "ciocolata de casa"asa ca daca tot le/am dat si forme,tot asa le-am si numit :D Aceasta reteta am preluat-o de la rodicamaria si ii multumesc pt reteta,e foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 125 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 125 ml apa
  • 5 linguri cacao neagra
  • 2 linguri nuca de cocos
  • esenta dupa gust

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare,stelute si floricele de ciocolata:

Punem apa la fiert cu zaharul si lasam sa fiarba cam 7-8 minute, luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste de tot. Laptele praf il amestecam cu cacaoa, nuca de cocos si adaugam siropul de zahar cu unt si amestecam foarte bine sa nu ramane cocoloase. Adaugam esenta. Punem compozitia intr-o tava 17/27 in care am pus folie de aluminiu sau folie alimentara si dam la frigider. Cand s-a intarit ciocolata scoatem cu tot cu folie din tava si le taiem cu cele 3 forme, daca doriti puteti da si alte forme, cu restul de ciocolata care ramane puteti face bilute si le treceti prin nuca de cocos, eu nu le-am mai trecut ca imi era lene:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare,stelute si floricele de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionela2682 1

21.03.2012, 20:00

eu vreau o steluta!!

LadyCrs 1

14.04.2012, 19:21

Observ că îți cam place ciocolata!

Zambareata 1

14.04.2012, 19:33

daaaaa,sunt fana inraita ciocolatei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello