Isler

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 14 Apr 2012 | 4620 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • O margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Un praf de sare
  • O lingurita de bicarbonat
  • O lingura de otet

Crema:

  • O margarina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • Esenta de rom

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Isler:

·        Se freaca margarina, dupa care se adauga zaharul, galbenusurile, Bicarbonatul stins in otet si faina

·        Se amesteca pana se obtine un aluat omogen

·        Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu forme

·        Se pun formele obtinute in tava si se baga la cuptorul incins

·        Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin pe margini

·        Dupa ce se scot din tava se lasa la racit

·        Pentru crema se mixeaza toate ingredientele intr-un bol, pana se omogenizeaza

·        Se formeaza perechi din ciscuiti, si se umple cu crema

·        Pentru glazura se pune ciocolata la topit pe baie de apa, cand s-a topit ciocolata se adauga uleiul

·        Se scufunda in ciocolata fiecare isler, doar un biscuit, se pune pe deasupra bombonele decorative

·        Se lasa sa se raceasca glazura si sunt gata pentru a fi serviti

 

RETETA IN IMAGINI

Isler-0
Isler-1
Isler-2
Isler-3
Isler-4
Isler-5
Isler-6
Isler-7
Isler-8
Isler-9
Isler-10
Isler-11
Isler-12
Isler-13
Isler-14
Isler-15
Isler-16
Isler-17
Isler-18
Isler-19
Isler-20
Isler-21
Isler-22
Isler-23
Isler-24

COMENTARII (30)

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:15

multumesc la fel Ruxy

Sheherezada

Sheherezada 1

16.04.2012, 18:12

Super!!

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

17.04.2012, 16:37

multumesc sheherezada

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!