Isler

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 14 Apr 2012 | 5361 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • O margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Un praf de sare
  • O lingurita de bicarbonat
  • O lingura de otet

Crema:

  • O margarina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • Esenta de rom

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Isler:

· Se freaca margarina, dupa care se adauga zaharul, galbenusurile, Bicarbonatul stins in otet si faina


· Se amesteca pana se obtine un aluat omogen


· Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu forme


· Se pun formele obtinute in tava si se baga la cuptorul incins


· Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin pe margini


· Dupa ce se scot din tava se lasa la racit


· Pentru crema se mixeaza toate ingredientele intr-un bol, pana se omogenizeaza


· Se formeaza perechi din ciscuiti, si se umple cu crema


· Pentru glazura se pune ciocolata la topit pe baie de apa, cand s-a topit ciocolata se adauga uleiul


· Se scufunda in ciocolata fiecare isler, doar un biscuit, se pune pe deasupra bombonele decorative


· Se lasa sa se raceasca glazura si sunt gata pentru a fi serviti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Isler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:15

multumesc la fel Ruxy

Sheherezada 1

16.04.2012, 18:12

Super!!

oana_pisicutza16 1

17.04.2012, 16:37

multumesc sheherezada

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine