Isler

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 14 Apr 2012 | 4762 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • O margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Un praf de sare
  • O lingurita de bicarbonat
  • O lingura de otet

Crema:

  • O margarina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • Esenta de rom

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Isler:

· Se freaca margarina, dupa care se adauga zaharul, galbenusurile, Bicarbonatul stins in otet si faina


· Se amesteca pana se obtine un aluat omogen


· Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu forme


· Se pun formele obtinute in tava si se baga la cuptorul incins


· Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin pe margini


· Dupa ce se scot din tava se lasa la racit


· Pentru crema se mixeaza toate ingredientele intr-un bol, pana se omogenizeaza


· Se formeaza perechi din ciscuiti, si se umple cu crema


· Pentru glazura se pune ciocolata la topit pe baie de apa, cand s-a topit ciocolata se adauga uleiul


· Se scufunda in ciocolata fiecare isler, doar un biscuit, se pune pe deasupra bombonele decorative


· Se lasa sa se raceasca glazura si sunt gata pentru a fi serviti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Isler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:15

multumesc la fel Ruxy

Sheherezada 1

16.04.2012, 18:12

Super!!

oana_pisicutza16 1

17.04.2012, 16:37

multumesc sheherezada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Chec cu Vin Rosu si Ciocolata (Reteta Video)