Izmene intoarse

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 23 Oct 2014 | 11770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 2 ling zahar
  • 100 gr apa calda
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Izmene intoarse:

Amestecam toate ingredientele si se face un aluat nu foarte tare si il lasam sa se odihneasca 10 minute.Intindem aluatul cu sucitorul pe masa de lucru pe care am presarat faina.Se taie dreptunghiuri,se cresteaza fiecare dreptunghi pe mijloc si se scoate un capat prin taietura din aluat.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe prosop de hartie si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Izmene intoarse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

costy1969 1

24.10.2014, 19:02

la noi,in Moldova, se numesc altcumva,nu pot reproduce.

DenniBia 1

24.10.2014, 21:25

eu stiam ca se numesc ciurigăi

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Înghețată de mango și banane cu cardamom