Jacket Potatoes cu Trio Delaco

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 27 Oct 2015 | 2551 vizualizari

 

Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D

 

INGREDIENTE

    • Cartofi mai mari – 3-4 buc
    • Crema de branza cu verdeata „Delaco” - 3-4 linguri
    • Chorizo picant – 5-6 felii / portie
    • Salote – 2 buc
    • Mozzarella gourmet „Delaco” - 100 g
    • Cascaval afumat „Delaco” - 100 g
    • Iaurt Grecesc – 3-4 linguri
    • Ulei de masline – 1 lingurita
    • Chives – 9-10 bete
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jacket Potatoes cu Trio Delaco:



  • Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie;




  • Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade;




  • Verifica-i cu furculita din cand in cand, si, odata copti, scoate-i in castroane termorezistente pe fiecare;




  • Taie-i in 4 si pune crema de branza in centru;




  • Taie ceapa julien si adaug-o peste;




  • Peste aceasta adauga cascaval afumat ras si cubulete de mozzarella;




  • Taie chorizo-ul rondele mai mici si prajeste-le intr-o tigaie cu o lingurita de ulei de masline;




  • Scoate rondelele pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi grasimea in exces;




  • Adauga-l peste mozzarella si pune deasupra o lingura de iaurt Grecesc / portie;




  • Toaca chives marunt si presara pe deasupra;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jacket Potatoes cu Trio Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.10.2015, 20:42

Super bunatate!

dantes 1

02.11.2015, 08:48

Super!

Panacris 1

02.11.2015, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carne tocata