Jambon de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 12 Oct 2010 | 12043 vizualizari

 

Garnitura este de ceva ciuperci................experta Gaby a zis ca sunt ghebe..............io nu prea pun baza pe ce spune ea dar ca sa-i fiu pe plac mai trec cu vederea........HAHAHA.
Fraged si buuuuuuuuuuunnnnnnnnn.................

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de jambon de circa 800 g
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • rozmarin uscat
  • boia dulce/iute (dupa preferinta)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Spalam bucata de jambon, o condimentam cu sare si o punem intr-un vas.Acoperim cu apa, turnam vinul  si adaugam cateva boabe de piper, cateva frunze de dafin si rozmarin.Dam la foc mic si lasam sa fiarba circa 30 min., sub capac.Din cand in cand luam spuma.Cand furculite intra usor in carne scoatem bucata si o asezam intr-un alt vas(eu am folosit vaul de lut).Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu piper proaspat macinat si boia.Adaugam cateva linguri din supa de carne in care a fiert si dam la cuptor.Lasam sa se rumeneasca bine, scoatem din cuptor , feliem si apoi servim alaturi de o salata sau o garnitura.

George a preferat o salata de ghebe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 18:54

a sosit Kamy?.................

kamy 1

14.10.2010, 19:37

nuuusa nu mai apelezi la serviciile lor ....sunt neseriosi

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 19:41

.....kamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu nuca, ness si ciocolata alba