Jambon de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 12 Oct 2010 | 8501 vizualizari

 

Garnitura este de ceva ciuperci................experta Gaby a zis ca sunt ghebe..............io nu prea pun baza pe ce spune ea dar ca sa-i fiu pe plac mai trec cu vederea........HAHAHA.
Fraged si buuuuuuuuuuunnnnnnnnn.................

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de jambon de circa 800 g
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • rozmarin uscat
  • boia dulce/iute (dupa preferinta)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Spalam bucata de jambon, o condimentam cu sare si o punem intr-un vas.Acoperim cu apa, turnam vinul si adaugam cateva boabe de piper, cateva frunze de dafin si rozmarin.Dam la foc mic si lasam sa fiarba circa 30 min., sub capac.Din cand in cand luam spuma.Cand furculite intra usor in carne scoatem bucata si o asezam intr-un alt vas(eu am folosit vaul de lut).Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu piper proaspat macinat si boia.Adaugam cateva linguri din supa de carne in care a fiert si dam la cuptor.Lasam sa se rumeneasca bine, scoatem din cuptor , feliem si apoi servim alaturi de o salata sau o garnitura.


George a preferat o salata de ghebe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 18:54

a sosit Kamy?.................

kamy 1

14.10.2010, 19:37

nuuusa nu mai apelezi la serviciile lor ....sunt neseriosi

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 19:41

.....kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor stropit cu vin alb si garnitura de spanac