Jeleuri de fructe

de Lau in Dulciuri, 3 Mai 2011 | 2928 vizualizari

 

reteta o am de la lili,ii multumesc au fost foarte bune,eu am modificato putin

 

INGREDIENTE

  • 200 ml suc(eu am folosit de lamaie)
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleuri de fructe:

punem gelatina la inmuiat in 50 ml apa 5 minute, dupa care o pregatim conform instructiunilor de pe plic


intre timp punem sucul, zaharul, zeama de lamaie pe foc si lasam sa fiarba 2-3 clocote, apoi adaugam gelatina in fir subtire.


lasam sa se raceasca


apoi cu ajutorul unei lingurite punem in forme pentru bomboane si cand s-a racit complet le punem la frigider minim 2 ore


cand le scaotem din forma le dam prin zahar tos


eu am adaugat si bucatele de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

03.05.2011, 23:04

Interesante,suuuper

aziz 1

04.05.2011, 08:38

interesant!

Lau 1

04.05.2011, 10:51

va multumesc pentru vizita si pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Jeleuri de fructe