Jumari

de mimmi in Porc, 18 Aug 2010 | 2857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc fara soric
  • 0,5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa.


Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

 

TIPS-URI

1

Se mananca cu ceapa rosie si rosii de gradina.

2

Focul trebuie sa fie la minim

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 14:33

nu ma lasat sa pun mai mult de 4 furcudar sant foarte bune ,am facut si eu de poftahttp://www.bucataras.ro/retete/9784/jumari-de-porc.html

mena29 1

19.08.2010, 16:39

Nici eu nu am reusit sa repar furculitele

mimmi 1

25.08.2010, 18:51

Merci fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caltabos de casa