Kebab

de pity19 in Pizza, 5 Mai 2014 | 1882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui, o bucata
  • 1-2 cartofi
  • sare , piper
  • cateva feliute de castravete
  • 2-3 felii rosie
  • varza data pe razatoare
  • sos de usturoi cumparat
  • Chifla ( 300 gr faina , 50 gr unt , 150-200 ml lapte cald, drojdie 15 gr , un ou pentru uns , susan )
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab:

Clatim pieptul de pui , taiem feliute , condimentam si dam la rumenit intr-o tigaie fara ulei!


Cartofii pe care i-am curatat de coaja , i-am taiat feliute si am dat la prajit in ulei incins!


Taiem pieptul de pui marunt , ungem chifla cu sos de usturoi pe ambele parti , punem carnea , cartofii , varza , feliute de castravete , feliute de rosie , ketchup , asamblam si servim!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

05.05.2014, 23:18

Rocsi 1

06.05.2014, 19:10

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kebab libanez de pui