Pizza cu porumb si praz

de Valclaudia in Pizza, 30 Sep 2013 | 1763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • Faina neagra 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • Pentru topping:
  • Ketchup Univer iute
  • 1 bucata de praz (10 cm)
  • 3 linguri de porumb dulce
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura masline negre feliate
  • 50 gr. branza de burduf
  • 50 gr. cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si praz:

Amestecam faina cu fulgii de ovaz.


Diluam drojdia in 100 ml apa calduta, adaugam sare dupa gust si putin zahar.


Turnam drojdia diluata peste faina, daca dorim adaugam si niste rozmarin uscat si preparam un aluat elastic pe care-l intindem dupa forma tavii in care dorim sa coacem pizza.


Ungem foaia de aluat asezata in tava cu putin Ketchup Univer, asezam porumbul, apoi prazul si ardeiul feliat, maslinele, branza de burduf din loc in loc iar la final presaram cascavalul ras.


Dam tava la cuptor la temperatura moderata pana se rumeneste frumos.


Pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Andreea Caroline 1

30.09.2013, 21:37

Rocsi 1

30.09.2013, 21:48

Lavinia 1

01.10.2013, 09:43

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza