Pizza

de Miha in Pizza, 29 Oct 2010 | 6135 vizualizari

 

ca sa inchei seria "cu za'atar" :)) V-am zapacit tare? :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 125 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 cani faina integrala
  • Pentru sos:
  • 1/2 pahar suc de rosii
  • 1 lingura za'atar
  • 1 lingura ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • 1/2 piept de pui
  • 7 felii de cotlet de porc
  • 150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blat:


Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in apa calduta. Se toarna apoi peste faina amestecata cu sarea si se framanta un aluat elastic, usor lipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Se intinde aluatul intr-o tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina. se lasa din nou la crescut.


Sos:


Za'atarul se amesteca cu uleiul, apoi se desface cu sucul de rosii.


Eu am folosit suc de rosii din comert, dar puteti folosi si rosii, pe care le opariti, curatati de coaja, apoi le blenduiti. ;)


Turnam sosul peste blat si-l repartizam pe toata suprafata. Punem deasupra feliile de cotlet, pieptul de pui taiat cubulete si acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari.


Dam tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

housy 1

29.10.2010, 21:50

de vreo doua saptamani tot vreau sa fac pizza..............dar nush ce invart....k tot de-atunci am comandat de vreo 5 ori park ma tine-o scama .....tre sa ma fortez nitel...si-apai weekendul asta sa fac...si-a ta Miha pare o varianta ideala..arata super....sa vedem ce iese..va tin la curent..

Miha 1

29.10.2010, 23:43

Multumesc fetelor! Va pup pe toate.
Eu nu mai am, dar mergem la Housy.

Adinacarla 1

31.10.2010, 00:22

faina, faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci si cascaval