Ketchup picant ''a la` Cleme''

de Constelatialeu in Sosuri, 23 Sep 2013 | 9354 vizualizari

 

Uite ca l-am executat si pe asta,domnul K`.Am lecturat retete,de la toti bucatarasii care au prestat ketchup,va stiti voi care sunteti....si pana la urma am facut cum m-a taiat capul,inspirandu-ma de ici,de colo...va multumesc pentru frumoasa lectura bucatarasi vrednicuti...

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 10 cepe rosii
  • 200 g zahar brun( aici am furat de la Buni)
  • 200 ml ulei Bunica
  • 100 ml otet
  • 3 linguri sare
  • condimente dupa cum urmeaza
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • ghimbir
  • chili
  • boia iute
  • foi de dafin
  • piper negru
  • toate dupa gustul meu
Portii: 50
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant ''a la` Cleme'':

Mai intai spalam rosiile,le taiem in bucati mai mici si ne pregatim sa le dam prin separatorul de rosii.Ardeii ii spalam si curatam de nervuri si seminte si ii dam la masina de tocat impreuna cu ceapa.Intr-un tuci mare punem sucul de rosii,ardeii si ceapa tocate si punem la fiert cu focul domol,pana incepe sa scada suficient( fiecare il lasa cat de gros sau subtire doreste).Cand este suficient de scazut adaugam zaharul,sarea,uleiul,otetul si condimentele,mai lasam sa fiarba cca 20 min.Punem ketchup-ul in sticlutele sterilizate din nainte,astpam cu capace si punem o patura pe ele,le lasam sa se raceasca pana a doua zi,cand le vom depozita,fiecare pe unde are loc....Mi-au iesit 50 sticlute de 300 ml.

 

TIPS-URI

1

e bun ghimbirul asta,imi place ce aroma are....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant ''a la` Cleme''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

23.09.2013, 20:35

Ti-a iesit grozav. Bravo

alilianaa 1

23.09.2013, 22:21

bravo Cleme

Lia_ 1

23.09.2013, 22:40

iar ai pus-o pe Bunica la borcan?

frumos mai arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant