Mujdeiul lui tata!

de -Miti- in Sosuri, 29 Dec 2010 | 2352 vizualizari

 

La noi tata e specialistul in facut mujdeiul de usturoi.Eu de cate ori incerc sa-l fac nu-mi iese,precis ca nu am atata rabdare ca sa-l frec si atunci ma las balta. De multe ori,tata face si eu nu pot sa-l mananc,ba merg la gradinita,ba ma intalnesc cu cineva si atunci inghit in gol.

 

INGREDIENTE

  •  un cap de usturoi,sfaramat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • apa minerala carbogazoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdeiul lui tata!:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca pana se obtine o pasta.Dureaza mai mult de 2 minute,ca eu acolo ma opresc si inca nu am obtinut pasta.

Dupa ce se obtine pasta,se toarna apa minerala putin cate putin,pana se obtine un sos. Se poate pune mai mult sau mai putin,depinde cum va place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdeiul lui tata!" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

29.12.2010, 21:54

Bravo pentru tata si bravo pentru tine

-Miti- 1

29.12.2010, 22:41

bravo,mai ales lui tata ca el numai atat stie sa gateasca!!!

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:41

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii coapte cu usturoi