Kinder Milch Schnitte

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Dec 2012 | 5226 vizualizari

 

Saptamana aceasta am pregatit dulce de leche(am sa postez si reteta)...a iesit delicios, si cum am tot ezitat sa fac aceasta prajiturica din cauza lipsei laptelui condensat am adaptat crema in functie de ce am avut. Rezultatul? O prajiturica extraordinar de buna...pe cuvant de bucataras!;;)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 80 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Crema:

  • 150 g dulce de leche(de casa)
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 3 foi de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Milch Schnitte:

Blat:


Separam albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc.


Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si grisul, apoi se adauga la crema de galbenusuri, amestecandu-se usor.


Se adauga laptele, uleiul si mierea.


Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri amestecand usor de jos in sus.


Se coc doua foi in tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei, in cuptorul incins la 170 de grade pentru aproximativ 12 minute.


Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.


Crema:


Dulcele de leche se amesteca cu 50 ml de lapte, si se pune la incalzit la foc mic.


Intre timp punem foile de gelatina intr-un bol, adaugam apa rece peste ele si le lasam la hidratat timp de 5 minute.


Dupa ce s-au inmuiat, le scurgem bine de apa si le adaugam peste dulcele de leche si omogenizam.


Se bate frisca apoi se adauga peste ea dulcele de leche.


Amestecam usor si dam apoi crema la frigider pana se intareste putin.


Dupa ce s-a intarit, se pune crema peste primul blat si se acopera cu cel de-al doilea.


Se lasa la frigider 2-3 ore pentru a se putea taia cu usurinta.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Sim0na 1

02.12.2012, 20:25

Ce parji delicioasa!!!

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 21:47

multumesc Daciana!

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 21:47

Simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Galete cu nutella