Kinder Milch Schnitte

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Dec 2012 | 7722 vizualizari

 

Saptamana aceasta am pregatit dulce de leche(am sa postez si reteta)...a iesit delicios, si cum am tot ezitat sa fac aceasta prajiturica din cauza lipsei laptelui condensat am adaptat crema in functie de ce am avut. Rezultatul? O prajiturica extraordinar de buna...pe cuvant de bucataras!;;)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 80 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Crema:

  • 150 g dulce de leche(de casa)
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 3 foi de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Milch Schnitte:

Blat:

Separam albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc.

Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si grisul, apoi se adauga la crema de galbenusuri, amestecandu-se usor.

Se adauga laptele, uleiul si mierea.

Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri amestecand usor de jos in sus.

Se coc doua foi in tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei, in cuptorul incins la 170 de grade pentru aproximativ 12 minute.

Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.

Crema:

Dulcele de leche se amesteca cu 50 ml de lapte, si se pune la incalzit la foc mic.

Intre timp punem foile de gelatina intr-un bol, adaugam apa rece peste ele si le lasam la hidratat timp de 5 minute.

Dupa ce s-au inmuiat, le scurgem bine de apa si le adaugam peste dulcele de leche si omogenizam.

Se bate frisca apoi se adauga peste ea dulcele de leche.

Amestecam usor si dam apoi crema la frigider pana se intareste putin.

Dupa ce s-a intarit, se pune crema peste primul blat si se acopera cu cel de-al doilea.

Se lasa la frigider 2-3 ore pentru a se putea taia cu usurinta.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Sim0na 1

02.12.2012, 20:25

Ce parji delicioasa!!!

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 21:47

multumesc Daciana!

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 21:47

Simo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de cheesecake cu dovleac si caramel