Kokos Schmite

de babi5 in Prajituri, 23 Dec 2013 | 7571 vizualizari

 

Este prajitura preferata a nepotului cel mare si a fiicei cele mici, asa ca am facut-o. Si gata cu vorbarela. Sunt cuburile cu cocos intilnite si aici in fel de fel de variante, la mine in caiet este reteta cu nr 11

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingura miere
  • 50 gr margaina
  • 1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 2 zahar vaniliat
  • PENTRU CREMA
  • 250 gr zahar praf
  • 200 gr unt
  • 30 gr cacao
  • 150 gr ciocolata menaj
  • 6 linguri lapte
  • 1 fiola esenta rom
  • 250 gr nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kokos Schmite:

Pentru blat amestecam bine zaharul, zaharul vaniliat, mierea, margarina si mixam bine totul, apoi adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se mai mixeaza un picut apoi punem compozitia obtinuta intr-o tava (35/30) si introducem in cuptorul incalzit la 180 grade .Cand blatul este rumen si trece testul cu scobitoarea il scoatem din cuptor si-l lasam sa se raceasca, dupa care il taiem in fasii, apoi in cuburi sau dreptunghiuri. Fiecare cum doreste.


Pentru crema punem zaharul praf cu cacao, esenta de rom si laptele si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam ciocolata de menaj si untul. Incalzim totul pana se topeste si ciocolata, apoi dam bucatile de blat prin crema si apoi le tavalim prin cocos si gata prajiturica pentru a fi servita


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si nuca macinata sau alune de padure cui ii da mana

Daca ti-a placut reteta noastra "Kokos Schmite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

24.12.2013, 20:58

Rocsi multumesc

mirella_angelica 1

16.01.2014, 18:43

Cred ca ar trebui sa scrii dinnou reteta, ca e gresita...

babi5 1

16.01.2014, 19:13

mirella_angelica nu este gresita doar oul am omis sa-l adaug dar se intelege de la sine la ingrediente este trecut .. argumenteaza de ce este gresita ?multumesc oricum sau ce am gresit ?? am citit-o din nou ..atit la modu de preparare nu este trecut oul ..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos,biscuiti si crema de ness