Krem a la Krem

de Criss in Prajituri, 16 Sep 2011 | 48097 vizualizari

 

O prajitura arhicunoscuta (apropo, nu cred ca exista cineva care sa nu fi facut aceasta prajitura, sa nu fi mancat sau macar sa nu fi auzit de ea).
Cremoasa, ciocolatoasa, delicioasa, ideala langa o cafea. Va servesc si pe voi. :)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme Ole de ciocolata
  • Crema:
  • -220 ml lapte
  • -1 plic creme Ole de vanilie
  • -300 ml frisca lichida
  • Glazura:
  • -200 g ciocolata amaruie  
  • -100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem:

Separam ouale si batem spuma albuusurile. Adaugam zaharul si batem in continuare pana cabd acesta se topeste. Adaugam galbenusurile si mixam in continuare pana le incorporam. Apoi adaugam praful de creme Ole si amestecam usor cu lingura. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si coacem blatul pana trece testul scobitoarei.


Amestecam laptele cu frisca si praful de crema si batem cu mixerul pana rezulta o crema pufoasa.


Peste blat punem toata crema si nivelam. Dam prajitura la frigider pentru 2 ore dupa care turnam deasupra glazura de ciocolata.


Topim ciocolata la microunde sau pe baie de aburi si adaugam frisca. Poate fi si mai multa frisca, depinde cat de lichida e glazura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

babi5 1

04.10.2013, 08:17

Giana 1

14.04.2014, 10:04

Eiii, prajitura asta n-a trecut prin bucataria mea. Cu prima ocazie o voi incerca

gabrielasfechis 1

14.04.2014, 14:44

de care frisca ai folosit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si aroma de cafea