Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am zis sa nu treaca asa ...
LA MULTI ANI SI FRUMOSI si cat mai multi membri activi .
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu-n praf de sare si cu fructoza; se adauga pe rand galbenusurile, amestecandu-se dupa fiecare. Se adauga si praful de Creme Ole si se mixeaza pana la omogenizare. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava destul de mica (eu am una de 25/25), tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, ptr 20-25 de minute. Se testeaza si cu scobitoarea; se lasa la racit, timp in care pregatim crema .
Intr-un bol adanc se toarna laptele, frisca lichida si praful de vanilie si se bate cu mixerul, pana devine o crema destul de ferma, care se va intinde pe suprafata blatului .
Se pregateste si glazura, stiti voi cum, dar eu imi bat gura ... toate ingredientele pe baine marie, exclusiv untul, dar eu mai pun si laolalta :d . pana la formarea delicioseniei; se lasa un pic sa se racoreasca si se intinde peste crema. Daca doriti si briz-brizuri, puteti adauga ciocolata rasa sau de-alea din comert: stelute, drajeute... Se da la frigider pana in momentul servirii, cand se va portiona dupa plac .
E buna, e foarte buna ... am facut-o de mult taaare, dar acum i-am gasit locul .
1
Ati recunoscut-o , nu ? ESTE KREM A LA KREM :d ... n-am reusit sa gasesc si poza cu praji glazurata , scuze ...
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult