La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!

de gaby_duceag in Dulciuri, 28 Aug 2011 | 4304 vizualizari

 

29.08.Zi aniversara! Zi de suflet pentru doua dintre cele mai grozave bucatarase : Diaconta si Sylvia. Fete dragi, fete c-o eleganta aparte, gospodine, frumoase , destepte si harnice. Eu una..ma topesc de dragul lor ! As mai fi avut o reteta, un pui imbracat in bacon, dar cum sa le dedic eu fetelor "la multi ani cu pui ":)))? Am ales ceva fin, aromat, plin de culoare dar in acelasi timp fin si discret, la fel ca prezenta lor distinsa mousse de afine si mure! La multi ani!! La multi ani Claudia (DIACONTA)! La multi ani Sylvia!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr afine
  • 200 gr mure
  • 300 gr frisca indulcita
  • 3 linguri zahar
  • o lingura esenta vanilie
  • 3 foi gelatina (cam 6-7 grame)
  • 200 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!:



Punem intr-un bol murele si afinele si bagam blenderul. Pasam pana le faramam bine.

Initial am pus in vase diferite dar m-am razgandit:)) ce atata munca :))).



Mixam frisca .



Gelatina o punem la hidratat in 3 linguri apa rece.

Punem pe foc laptele impreuna cu zaharul si lasam pana da doua clocote.

Racim , dar nu complet, lasam totusi sa fie fierbinte si adaugam gelatina inmuiata. Amestecam pana setopeste complet.

Racim bine dupa care adaugam fructele pasate.

La final adaugam frisca batuta si omogenizamamestecand usor.

Repartizam compozitia in cupe,boluri,castronase si o dam la rece peste noapte.

E bun bunutz tare.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

diaconta 1

05.09.2011, 20:11

Ianculubita multumesc mult

Bya Ralu 1

27.01.2013, 23:21

foarte frumos din partea ta!:

Angelina_Elena 1

30.01.2013, 20:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort Stefania