Labneh - Crema de iaurt libaneza

de retetepersane in Sosuri, 27 Mai 2011 | 13632 vizualizari

 

Libanezii il numesc "Labneh" sau "Labne", iar alte popoare din Orientul Mijlociu ii spun "Labna" sau "Labni" - Oricum i-am spune, este un "dip" delicios, cremos si foarte usor de facut din iaurt scurs.
Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte.

 

INGREDIENTE

  • Iaurt Numa' Bun de la Napolact
  • verdeturi
  • zaatar 
  • paprila
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Labneh - Crema de iaurt libaneza:

Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon,  cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte. In cazul in care puneti iaurtul in strecuratoare acoperiti-l cu folie de plastic cand il bagati in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Labneh - Crema de iaurt libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

retetepersane 1

29.05.2011, 10:20

Cris2711 1

29.05.2011, 13:56

Ce deliciu

retetepersane 1

29.05.2011, 17:06

Mihaela, povestesti foarte frumos si cu multa pasiune despre mancarea din Iordania. Eu am vazut intr-o revista ca e foarte frumos acolo, mai ales la Marea Moarta. Mi-as dori sa ajung acolo intr-o zi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza