Lamai umplute cu sardele

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2012 | 2349 vizualizari

 

Aceasta reteta se face foarte repede si nu e deloc scumpa.

 

INGREDIENTE

  • 6 lamai
  • 1 cutie de sardele in ulei
  • 50 g unt
  • 1 lingura mustar (eu folosesc dulce)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 5-6 masline (optional)
  • 2-3 fire marar(optional)
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu sardele:

Se spala foarte bine lamaile si se taie in jumatate.Se scoate miezul si se lasa deoparte.Se pastreaza 1-2 linguri de miez si de zeama.


Se zdrobesc sardelele cu furculita,peste care se adauga untul frecat spuma, mustarula,miezul si zeama pastrate. Se potriveste cu sare si piper, se pune si boiaua dulce, se amesteca si se umplu lamaile cu pasta obtinuta.


Se asaza lamaile pe un platou sau pe o farfurie si se dau la rece timp de 10-15 minute.


Se aduc la masa decorate cu masline si marar sau cum am facut eu cu umbrelute :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu sardele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

09.03.2012, 19:53

Geniala reteta!

Panacris 1

18.05.2012, 15:45

super reteta!

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor