Langos cu cascaval sau zahar pudra

de T I M E A in Piine, 10 Noi 2012 | 3238 vizualizari

 

Nu cred ca e cineva care refuza un langos cald. Am dreptate sau nu? Eu cel putin nu refuz niciodata, mai ales ca imi aduce aminte de o copilarie fericita si fara griji. Langa o cana de lapte sau cacao cu lapte mi se pare un mic dejun sau o cina ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 ml lapte cald
  • 140 ml apa calda
  • 3 linguri ulei
  • cascaval ras
  • zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: 13
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langos cu cascaval sau zahar pudra:

Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu zaharul. Dureaza 10-15 minute.


Amestecam faina cu sarea si adaugam drojdia dospita apoi adaugam treptat, amestecand cu mana, restul de lapte caldut si apa. Framantam cu mana adaugand si uleiul, pana nu se mai lipeste aluatul de maini.


Acoperim si punem la loc cald ferit de curenti de aer pentru aproximativ o ora.


Apoi rupem cu mana din aluat si intindem aluatul pe masa de lucru unsa cu putin ulei. Putem folosi sucitorul sau le putem intinde cu mana.


Punem aluatul intins in ulei incins si il prajim pe ambele parti.


Scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langos cu cascaval sau zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

T I M E A 1

11.11.2012, 21:06

Diana ma bucur ca iti place

Sim0na 1

12.11.2012, 12:46

Mai cer o bucata si aici!!

T I M E A 1

12.11.2012, 13:04

Simo cu drag si aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu seminte