Langosi cu branza si marar

de pity19 in Piine, 9 Apr 2014 | 3033 vizualizari

 

Am facut si langosi cu telemea de vaca sarata amestecata cu branza topita aromata cu ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
  • apa
  • telemea de oaie sarata
  • un ou
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si marar:

 Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ;

Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ;

Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ;

Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata de aluat , intindem , taiem in 4 , pe fiecare bucata punem branza si marar ( branza o dam pe razatoare , mararul il tocam marunt si amestecam ) , invelim fiecare bucata ; Luam o tigaie cu ulei si o dam la incins la foc mediu ; Punem fiecare bucata de aluat in tigaie , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;

Lasam putin sa se raceasca si servim ; In acest mod continuam si cu restul de aluat!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Langosi cu branza si marar-0
Langosi cu branza si marar-1
Langosi cu branza si marar-2
Langosi cu branza si marar-3
Langosi cu branza si marar-4
Langosi cu branza si marar-5
Langosi cu branza si marar-6
Langosi cu branza si marar-7
Langosi cu branza si marar-8
Langosi cu branza si marar-9
Langosi cu branza si marar-10
Langosi cu branza si marar-11

COMENTARII (2)

Pushaa

Pushaa 1

09.04.2014, 15:02

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.04.2014, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!