Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut si langosi cu telemea de vaca sarata amestecata cu branza topita aromata cu ciuperci!
Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ;
Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ;
Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ;
Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata de aluat , intindem , taiem in 4 , pe fiecare bucata punem branza si marar ( branza o dam pe razatoare , mararul il tocam marunt si amestecam ) , invelim fiecare bucata ; Luam o tigaie cu ulei si o dam la incins la foc mediu ; Punem fiecare bucata de aluat in tigaie , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;
Lasam putin sa se raceasca si servim ; In acest mod continuam si cu restul de aluat!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult