Langosi cu branza si marar

de pity19 in Piine, 9 Apr 2014 | 3528 vizualizari

 

Am facut si langosi cu telemea de vaca sarata amestecata cu branza topita aromata cu ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
  • apa
  • telemea de oaie sarata
  • un ou
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si marar:

Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ;


Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ;


Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ;


Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata de aluat , intindem , taiem in 4 , pe fiecare bucata punem branza si marar ( branza o dam pe razatoare , mararul il tocam marunt si amestecam ) , invelim fiecare bucata ; Luam o tigaie cu ulei si o dam la incins la foc mediu ; Punem fiecare bucata de aluat in tigaie , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;


Lasam putin sa se raceasca si servim ; In acest mod continuam si cu restul de aluat!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Pushaa 1

09.04.2014, 15:02

MotanLaOale 1

09.04.2014, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza sarata