Langosi unguresti

de MotanLaOale in Dulciuri, 28 Ian 2017 | 6818 vizualizari

 

De mult aveam de gand sa fac, si acum i-a venit randul.
                       Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 25 g drojdie
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa sare
  • ulei pentru prajit
  • Pentru servire:
  • smantana
  • branza de burduf
  • telemea de oaie maturata
  • cascaval ras
  • gem de prune, visine, caise, ctc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi unguresti:

Se dizolva drajdia in putin lapte caldut, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina.


Se lasa 10-15 minute la crescut.


Se pune intr-un castron faina, sarea, drojdia crescuta, smantana, laptele caldut si se amesteca bine.


Se framanta pana la omogenizarea ingredientelor (5-7 minute).


Se lasa la crescut o ora, pana isi dubleaza volumul.


Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cu mana pe planseta unsa cu ulei.


Grosimea trebuie sa fie aproximativ de 5 mm.


Se prajesc in ulei incins (baie de ulei) 2-3 minute pe fiecare parte.


Se scot pe un servet absorbant.


Se pune deasupra smantana si branza sau cascaval.


Sunt foarte bune si cu gem de care va place (la origine: magiun de prune).


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Daca se fac prea subtiri, devin crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

01.02.2017, 08:30

mihaelar63 1

08.02.2017, 17:33

Pe loc as manca una

MotanLaOale 1

08.02.2017, 18:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Mini gogosi berlineze