Lapte condensat

de Miha in Dulciuri, 4 Sep 2010 | 5506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

In vasul inalt de la mixerul vertical punem apa fierbinte, mierea, zaharul si untul. Amestecam pana se topeste zaharul si se omogenizeaza. Adaugam laptele praf si mixam pana totul devine o crema fina.


Se lasa sa se raceasca complet si se va folosi le diverse deserturi si prajituri. Daca nu se foloseste imediat se pune intr-un borcan cu capa si se pastreaza la frigider.


Consistenta va fi una destul de moale, dar la frigider se va intari destul de mult.


Nu e chiar ca cel de cumparat, dar e bun. :)


Sursa



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Miha 1

10.09.2010, 10:18

Multumesc Anamaria. Ma bucur ca-ti place. Nu e chiar acelasi lucru ca cel din comert, dar e bun. Cel din comert are gust intens de lapte, asta are gust intens de lapte praf.

dentistutza 1

10.09.2010, 19:42

five forks...cinq fourchettes...cinque forchette...si tot asa. mersic pt. idee!!!

Miha 1

10.09.2010, 22:49

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rubarba