Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch

de Cris2711 in Dulciuri, 30 Mai 2014 | 1437 vizualizari

 

Cunoscut sub denumirea de Schneeeier,in Austria Schneenockerl mit Kanarimilch,in Polonia Zupa nic,in Ungaria Madartej.Acest desert este foarte apreciat in mai multe tari europene.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 1 l lapte
  • 9 linguri zahar pudra
  • pastaie de vanilie
  • coaja de lamaie rasa
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch:

Intai se separa galbenusurile de albusuri.


Intre timp se pune laptele la fiert la foc mic.


Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare,in timp ce mixam adaugam doua linguri de zahar pudra.


Galbenusurile se mixeaza cu 7 linguri de zahar pudra.


Cand este laptele fierbinte,se formeaza cu lingura galuste sau bulgarasi de albus batut spuma.In lapte se adauga vanilia Bourbon.


Se aseaza bulgarasii cu grija in lapte,cam trei ,patru,se lasa sa se umfle,apoi se scot cu o paleta.Se repeta procedura.


Se pun cu grija intr-un castron separat.


In laptele in care s-au fiert toti bulgarasii,se adauga crema de galbenus.


Se lasa la racit ,apoi se pun bulgarasii deasupra.


Se poate adauga si putina coaja de lamaie.


Se decoreaza cu nuci,alune sfaramate si prajite in tigaie.

 

TIPS-URI

1

Coaja de lamaie nu se pune in laptele fierbinte.

2

Alunele sau nucile sfaramate si crocante ii dau un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

31.05.2014, 06:55

Cris2711 1

31.05.2014, 14:05

Rocsi scumpa
Mamaie ce ma bucur de vizitamultumesc

Panacris 1

31.05.2014, 18:35

Cris Mai rup, enlgeza și italiana )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac