Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch

de Cris2711 in Dulciuri, 30 Mai 2014 | 1264 vizualizari

 

Cunoscut sub denumirea de Schneeeier,in Austria Schneenockerl mit Kanarimilch,in Polonia Zupa nic,in Ungaria Madartej.Acest desert este foarte apreciat in mai multe tari europene.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 1 l lapte
  • 9 linguri zahar pudra
  • pastaie de vanilie
  • coaja de lamaie rasa
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch:

Intai se separa galbenusurile de albusuri.


Intre timp se pune laptele la fiert la foc mic.


Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare,in timp ce mixam adaugam doua linguri de zahar pudra.


Galbenusurile se mixeaza cu 7 linguri de zahar pudra.


Cand este laptele fierbinte,se formeaza cu lingura galuste sau bulgarasi de albus batut spuma.In lapte se adauga vanilia Bourbon.


Se aseaza bulgarasii cu grija in lapte,cam trei ,patru,se lasa sa se umfle,apoi se scot cu o paleta.Se repeta procedura.


Se pun cu grija intr-un castron separat.


In laptele in care s-au fiert toti bulgarasii,se adauga crema de galbenus.


Se lasa la racit ,apoi se pun bulgarasii deasupra.


Se poate adauga si putina coaja de lamaie.


Se decoreaza cu nuci,alune sfaramate si prajite in tigaie.

 

TIPS-URI

1

Coaja de lamaie nu se pune in laptele fierbinte.

2

Alunele sau nucile sfaramate si crocante ii dau un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare (2)Schneenockerl mit Kanarimilch" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

31.05.2014, 06:55

Cris2711 1

31.05.2014, 14:05

Rocsi scumpa
Mamaie ce ma bucur de vizitamultumesc

Panacris 1

31.05.2014, 18:35

Cris Mai rup, enlgeza și italiana )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete din foietaj cu crema de lapte