Lapti pane

de Bunica in Peste, 24 Oct 2016 | 10407 vizualizari

 

Surpriză, surpriză, surpriză! Ce este mai frumos decât, ca băiatul tău să-ți cumpere ce știe că-ți place? Băiatul meu mi-a cumpărat sâmbătă lapți de pește...................o frumusețe! Eram foarte obosită, dar n-am pregetat să pregătesc frumusețea de lapti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. lapți
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești de pește
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti pane:

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare.

Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante.

Sărezi, piperezi și condimentezi lapții.

Pune făina într-o farfurie în care să tăvălești lapții.

După ce ai dat lapții prin făină îi dai prin oul bătut cu sare.

Ia o tigaie antiaderentă în care pui uleiul la încins.

Pui lapții în uleiul încins și-i prăjești pe ambele părți până devin aurii.

Scoți lapții prăjiți pe șervețele absorbante.

Se servesc cu garnitura agreată .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Am servit lapții cu condimente de pește și sos de rodii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CameliaR 1

24.10.2016, 22:44

Cred ca sunt buni.

AndrutzaP 1

24.10.2016, 22:54

nu am mancat pane, dar cred ca sunt buni

MotanLaOale 1

25.10.2016, 00:02

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cod cu pilaf de ardei(Pataniscas de bacalhau com arroz de pimentos)