Lapti pane

de Bunica in Peste, 24 Oct 2016 | 650 vizualizari

 

Surpriză, surpriză, surpriză! Ce este mai frumos decât, ca băiatul tău să-ți cumpere ce știe că-ți place? Băiatul meu mi-a cumpărat sâmbătă lapți de pește...................o frumusețe! Eram foarte obosită, dar n-am pregetat să pregătesc frumusețea de lapti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. lapți
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești de pește
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti pane:

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare.


Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante.


Sărezi, piperezi și condimentezi lapții.


Pune făina într-o farfurie în care să tăvălești lapții.


După ce ai dat lapții prin făină îi dai prin oul bătut cu sare.


Ia o tigaie antiaderentă în care pui uleiul la încins.


Pui lapții în uleiul încins și-i prăjești pe ambele părți până devin aurii.


Scoți lapții prăjiți pe șervețele absorbante.


Se servesc cu garnitura agreată .


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Am servit lapții cu condimente de pește și sos de rodii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Camelya 1

24.10.2016, 22:44

Cred ca sunt buni.

AndrutzaP 1

24.10.2016, 22:54

nu am mancat pane, dar cred ca sunt buni

MotanLaOale 1

25.10.2016, 00:02

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Merluciu pe pat de ceapa la cuptor