Lasagna cu branza si verdeturi

de Angelina_Elena in Lasagna, 18 Mai 2013 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 foi lasagna
Umplutura:
  • 2 pachete Miez de lapte cu sare (6 cutiute)
  • 200 g crema de branza
  • 2 oua
  • 3 fire marar
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
Sos bechamel:
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper
In plus:
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza si verdeturi:

Intr-un castron punem crema de branza,miezul de lapte sfaramitat, ouale, mararul tocat marunt si patrunjelul uscat. Omogenizam si mai adaugam putina sare daca e nevoie.

Sosul bechamel: topim untul la foc mic, dam de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocolosi.

Desfacem compozitia turnand putin cate putin laptele.

Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare si piper.

Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare.

Cand apa incepe sa fiarba se pun 4 foi de lasagna si se lasa la fiert timp de 3-4 minute (foile sunt fierte cand se ridica la suprafata).

Compozitia de branza se imparte in 3.

Ungem o tava cu unt, asezam un strat de foi, un strat de branza si continuam asa pana terminam. Ultimul strat va fi de foi, peste care intindem sosul bechamel si cascavalul ras.

Dam vasul la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Lasagna se serveste calda, dar este la fel de buna si rece!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Angelina_Elena 1

19.05.2013, 11:39

Sidy

diaconta 1

19.05.2013, 15:03

grozav de bine arata

Angelina_Elena 1

19.05.2013, 16:59

multumesc frumos Dia!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si ricotta