Lasagna cu carne de vita

de ela in Lasagna, 28 Feb 2012 | 3545 vizualizari

 

este tare buna desi aspectul lasa de dorit,am fiert foile de lasagna inainte sa fie gata carnea si s-au cam ondulat cand au devenit reci :(((...

 

INGREDIENTE

  • 12foi lasagna
  • 900gr muschiulet de vitel
  • 1ardei capia
  • 1fir praz(sau o ceapa alba)
  • 5catei usturoi
  • 1ou
  • 500ml bulion de casa
  • 300gr cascaval
  • oregano
  • maghiran
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • unt pt tapetat tava
  • 50gr parmezan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de vita:

Taiem prazul rondele,usturoiul il curatam si il tocam si punem la calit in putin ulei,cateva clipe.


Carnea,ardeiul curatat si taiat mai mic,le punem cu sare si piper in robotul de bucatarie si macinam.Adaugam carnea peste ceapa si usturoi,lasam pe foc cateva minute pana se schimba culoarea,apoi adaugam putina apa,punem condimente cate jumatate de lingurita de maghiran,oregano,cimbru si busuioc si amestecam bine.Lasam pe foc pana se inmoaie carnea,completand cu cate putina apa daca scade zeama prea mult.Spre sfarsit adaugam 150ml bulion si mai lasam sa scada putin.Oprim focul si lasam sa se raceasca putin apoi adaugam oul in compozitie si omogenizam bine.


Intre timp fierbem foile de lasagna in apa cu sare si le intindem pe o suprafata plana una langa alta,sa nu se lipeasca intre ele.


Sosul de rosii ramas il condimentam cu putine condimente(busuioc,oregano,maghiran si cimbru).


Cascavalul il taiem felii subtiri.


Ungem un vas termorezistent cu unt in care punem un strat de foi de lasagna,le ungem cu sosul de rosii condimentat,punem un strat de carne,unul de cascaval felii si repetam operatia pana terminam ingredientele si deasupra avem foile de lasagna unse cu sos de rosii.Dam la cuptor aproximativ 50minute,scoatem si presaram parmezan ras si mai dam la cuptor 10minute.Lasam sa se racoreasca putin inainte de a taia.E buna atat calda cat si rece,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

ela 1

29.02.2012, 19:56

Madi,eu de la Ruxy am plecat mai mult decat satula numai citind reteta

Sim0na 1

01.03.2012, 21:29

Foarte bun!

babi5 1

28.08.2013, 20:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita