Lasagna cu ciuperci

de RuxyRux in Lasagna, 23 Sep 2015 | 4392 vizualizari

 

O bunatate ovo-lacto-vegetariana...atat de gustoasa incat te lingi pe degete...pe toate! :))))) Unde mai pui ca se prepara si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champinion mari
  • 3 linguri ulei de palmier(nehidrogenat)
  • 500 gr smantana
  • 300 gr cascaval razuit
  • 1 ceapa mare
  • 2 sau 3 linguri amidon( in functie de cat o vreti de legata)
  • 1 cana de apa( sau lapte daca doriti)
  • 3 oua
  • sare
  • piper dupa gust
  • foi de lasagna( cam jumatate de pachet, in jur de 9 bucati)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu ciuperci:

Se taie ciupercile in bucati(marimea o puteti alege voi). Se razuie si cascavalul.

Se caleste usor ceapa presarata cu putina sare in cateva linguri de ulei, apoi se adauga ciupercile se mai lasa 3  sau 4 minute  si se adauga apa( sau laptele), se tin pe foc in jur de 6 sau 7 minute doar cat sa scada putin.

Intre timp se amesteca ouale cu smantana si amidonul, apoi se toarna peste ciuperci si se dau cateva clocote, in jur de 3 minute. Desigur in acest moment se potriveste gustul de sare si piper, astfel incat sa va placa.

Se asaza in tava o parte din sosul cu ciuperci apoi se pune primul rand de foi. Deasupra punem cascaval , apoi din nou un rand de foi, apoi sos, din nou cascaval si procedam asa pana punem trei randuri, urmeaza deasupra cascaval si gata, punem lasagna la cuptor 30 sau 35 de minute, sau pana se rumeneste frumos!

Sa mancati cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu ciuperci si sos bechamel