Lasagna cu spanac si cascaval

de Oana in Lasagna, 5 Aug 2015 | 2893 vizualizari

 

Un pranz delicios! 

 

INGREDIENTE

    • foi de lasagna – 200g.
    • cascaval Delaco Sofia – 200 g.
    • spanac maruntit – 500 g.
    • ceapa – 1 buc.
    • unt – 50 g.
    • parmezan ras – 50 g.
    • oregano proaspat – 2 crengute
    • sare si piper alb dupa gust
    • Sos bechamel:
    • unt – 80 g.
    • faina - 4 linguri
    • lapte rece - 800 ml
    • sare si piper alb dupa gust
    • nucsoara rasa – ¼ lingurita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si cascaval:



  • Pregatiti mai intai spanacul: puneti untul intr-o craticioara si lasati-l sa se topeasca




  • Adaugati ceapa taiata marunt si amestecati usor pana se inmoaie putin




  • Adaugati spanacul congelat si 100 ml apa, puneti capacul si lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand




  • Opriti focul si adaugati parmezanul ras si oregano tocat marunt




  • Pentru sosul bechamel, topiti untul intr-o craticioara, apoi adaugati faina si amestecati cu un tel




  • Adaugati laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu si lasati pe foc pana se ingroasa




  • Opriti focul si condimentati cu sare, piper si nucsoara rasa




  • Intr-un vas dreptunghiular, puneti un polonic de sos bechamel, apoi un strat de foi de lasagna, spanac, cascaval Delaco ras si iar foi de lasagna.




  • Continuati cu sos bechamel si alternati straturile pana umpleti tava




  • Deasupra puneti sos bechamel si parmezan ras




  • Puneti tava in cuptor, la 170 de grade pentru 20 de minute




  • Lasati sa se raceasca putin apoi serviti.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

noiinbucatarie 1

16.01.2017, 10:39

mihaelar63 1

16.01.2017, 12:13

Oana pentru asa ceva sunt capabila sa fac si voluntariat ))) Felicitari

Bucataras Diana 1

16.01.2017, 16:20

Ce bine arata...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si foi proaspete