Sparanghel in foi de Lasagne

de Cris2711 in Lasagna, 24 Oct 2015 | 852 vizualizari

 

Am ales sa pregatesc foile de lasagne intr-un alt mod,eu am facut si varianta dulce,imi plac si variantele cu legume.Astazi am ales varianta cu sparanghel.

 

INGREDIENTE

  • 18 bucati de sparanghel
  • 6 foi de lasagne Barilla
  • 12 felii de sunca taiata subtire
  • 4 linguri branza Philadelphia
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica rosie
  • ceapa verde
  • 100 gr branza Emmentaler
  • 1 morcov tocat marunt
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel in foi de Lasagne:

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de bucatarie.


2.Foile de lasagne se fierb cam trei minute in apa in care s-a fiert sparanghelul.Apoi se pun in apa rece pentru scurt timp.


3.In branza Philadelphia se pune sare si piper.


4.Rosiile se spala,se taie in cubulete.


5.Doua foi de lasagne se pun una langa alta,1 cm una peste alta.Se intinde o lingura de branza peste care se pune sunca si bucati de sparanghel-6 bucati.


6.Rosiile se pun deasupra apoi ceapa calita cu ardei si morcov.


7.Apoi se ruleaza si se pune in forma unsa cu unt.


8.Se repeta procedura inca de doua ori.


Branza Emmentaler felii se pune peste rulouri.


9.Se da la cuptor pana branza devine aurie la 200 °C.


10.Cand este gata se pune patrunjel verde deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu dovlecel sau cu spanac.

2

Se poate pune si putin vin in forma.

3

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel in foi de Lasagne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:23

super reteta arata tare bine

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:36

Tulai ce bine arata , vreau si eu

mena29 1

17.12.2015, 05:29

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Lasagna