Lasagna la tigaie

de Corinuta in Lasagna, 24 Ian 2016 | 2587 vizualizari

 

Sunt mai rapide decat cele facute la cuptor si mai bune.....doar aspectul nu-i acelasi, dar daca va grabiti, asa ca mine, eu zic sa le incercati ca merita! 

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei (de masline)
  • 1 ceapa mica tocata
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 500 g carne din carnati proaspeti
  • 1 cana cu apa fierbinte
  • 1/2 cutie foi de lasagne rupte in 4
  • 1 sticla suc de rosii (pasata)
  • 1 conserva rosii decojite taiate cubulete
  • 1 cutie branza ricotta
  • 120 g mozzarella rasa
  • 3 linguri frunze de busuioc proaspat tocat
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna la tigaie:

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie mare sau o cratita ceramica. Se caleste ceapa si usturoiul la foc mic circa 5 minute. Adaugam carnea din carnati si mai calim cateva minute pana isi schimba culoarea, apoi adaugam apa fierbinte, acoperim si lasam sa fiarba circa 20 de minute.


Dupa ce carnea a fiert, se adauga jumatate din sucul de rosii, condimentam cu sare si piper, apoi asezam foile de lasagna rupte in 4, turnam restul de suc de rosii si rosiile taiate cubulete, acoperim cu un capac si mai fierbem aprox.8 minute.


La sfarsit adaugam busuiocul, branza ricotta si deasupra mozzarella, acoperim, luam de pe foc si lasam asa pana se topeste branza, dupa care servim.


Nu sunt la fel de aspectuoase, dar sunt foarte bune!


Pofta buna!


Inspiratia


 

TIPS-URI

1

daca nu aveti ricotta, eu am inlocuit-o cu smantana grasa Creme Fraiche iar mozzarella rasa cu cascaval Gouda

2

pentru ca foile de lasagna sa nu se lipeasca intre ele, puteti alterna 1/4 suc de rosii cu un rand de paste, apoi iar suc de rosii, iar un rand de paste si tot asa

3

dupa ce puneti rosiile taiate cubulete, puteti adauga si o lingurita rasa de zahar pe langa sare si piper, care mai ia din acreala rosiilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

laura_n 1

27.01.2016, 11:08

ce idee faina! teroristii mei sunt innebuniti dupa lasagna, ar merge la fix reteta asta!

Corinuta 1

27.01.2016, 22:45

Si fetita mea la fel Lau, deci musai sa execut destul de des) dar uite ca internetul m-a salvat de la atata munca

noiinbucatarie 1

06.03.2016, 11:17

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna