Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul de rosii, se mai da un pic in fiert si se da deoparte.
Foile de lasagana se fierb pe rand cam 5 minute fiecare , in apa sarata si cu putin ulei.
Se aseaza intr-un castron termorezistent straturi alternative de foi, carne si cascaval ras. Ultimul strat sa fie de foi peste care se presara cascaval.
Se da castronul la cuptor pana cand lasagna capata o culoare frumoasa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult