Lasagna cu spanac

de Doralinda in Lasagna, 31 Ian 2013 | 4851 vizualizari

 

Nu imi prea place spanacul dar in aceasta reteta, il ador!

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de lasagna
  • 500 gr spanac proaspat
  • 300 branza feta
  • 500 ml lapte
  • 1 praz
  • 2 cepi verzi
  • marar
  • patrunjel
  • putin ulei ptr calit
  • 1-2 rosii
  • branza parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Tocam cu mixerul dar nu prea marunt prazul si ceapa si calim in putin ulei. Spanacul, il frecam cu putina sare si stoarcem de zeama si mai lasam putin la scurs. Cand s-au calit prazul cu ceapa, adaugam si spanacul si mai lasam cca 5 min, apoi punem laptele si branza feta bucatele, lasand pe foc mic pana se ingroasa putin, cca 5-10 min. La urma adaugam si mararul cu patrunjel tocat marunt.

Intr-o tava, punem un rand de lasagna apoi din compozitie avand grija sa fie acoperite bine foile, si continuam asa pana le terminam. Pe ultimul rand de lasagna, punem rosiile taiate felii subtiri si presaram cu parmezan. Lasam la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Doralinda 1

31.01.2013, 21:20

Buni! Multumesc frumos! Prefer lasagna asta decat cea cu carne!

ANNA_46 1

31.01.2013, 21:27

Foarte buna combinatie si ce culori minunate

Doralinda 1

31.01.2013, 21:47

Multumesc anna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si ricotta