Lasagna cu spanac

de Doralinda in Lasagna, 31 Ian 2013 | 2667 vizualizari

 

Nu imi prea place spanacul dar in aceasta reteta, il ador!

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de lasagna
  • 500 gr spanac proaspat
  • 300 branza feta
  • 500 ml lapte
  • 1 praz
  • 2 cepi verzi
  • marar
  • patrunjel
  • putin ulei ptr calit
  • 1-2 rosii
  • branza parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Tocam cu mixerul dar nu prea marunt prazul si ceapa si calim in putin ulei. Spanacul, il frecam cu putina sare si stoarcem de zeama si mai lasam putin la scurs. Cand s-au calit prazul cu ceapa, adaugam si spanacul si mai lasam cca 5 min, apoi punem laptele si branza feta bucatele, lasand pe foc mic pana se ingroasa putin, cca 5-10 min. La urma adaugam si mararul cu patrunjel tocat marunt.


Intr-o tava, punem un rand de lasagna apoi din compozitie avand grija sa fie acoperite bine foile, si continuam asa pana le terminam. Pe ultimul rand de lasagna, punem rosiile taiate felii subtiri si presaram cu parmezan. Lasam la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Doralinda 1

31.01.2013, 21:20

Buni! Multumesc frumos! Prefer lasagna asta decat cea cu carne!

ANNA_46 1

31.01.2013, 21:27

Foarte buna combinatie si ce culori minunate

Doralinda 1

31.01.2013, 21:47

Multumesc anna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac