Lasagna zdreanta

de Mitinita in Lasagna, 21 Oct 2011 | 3986 vizualizari

 

Chinul suprem pentru mine cand vine vorba de gatit este lasagna,prea complicata treaba cu fiertul foilor si murdaresc tot ce e disponibil la mine in bucatarie. De aceea am facut-o foarte rar,pana acum cand Bucataru Maniacu m-a invatat cum sa transform lasagna in ceva deloc complicat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci de padure fierte
  • 9 foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • sare,piper proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna zdreanta:

Se feliaza ciupercile,se taie ceapa si usturoiul.Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile,apoi sarea,piperul si busuiocul . Se ia tigaia de pe foc.

Se aseaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi,terminand cu ciupercile.Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor,cam 30-40 de minute.Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna zdreanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna " Primavera"