Lasagnette cu sos de carne

de silvi0ara in Paste, 13 Sep 2010 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de manzat
  • 250g paste-lasagnette
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 tije telina
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano si busuioc-optional
  • sare si piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagnette cu sos de carne:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagnette cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

silvi0ara 1

14.09.2010, 15:38

Lasa Gabyta,ca fac si pentru tine o portie.

lia maria 1

15.09.2010, 10:03

vin si eu

silvi0ara 1

15.09.2010, 19:05

Hai Lia,ca e si pentru tine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval