Lecso

de Panacris in Mancaruri de legume, 30 Iul 2012 | 5326 vizualizari

 

Mai bine spus un fel de ghiveci, simplu si gustos, specific bucatariei maghiare;) si copilariei mele! :)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena Bio 3 bucati,
  • ardei grasi colorati Bio 6 bucati,
  • rosii coapte Bio 6-8 bucati,
  • oua Bio 4 bucati,
  • sare iodata,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso:

Ceapa se curata, se taie felii subtiri si se punela dinstiut in ulei cu putina apa. Dupa ce s-a albit, se adauga ardeii, curatati si taiati fideluta, se lasa la fiert, acoperit, cca. 15 minute la foc mic.


Intre timp rosiile se spala si se taie rondele subtiri, se adauga la amestecul de ceapa si ardei, se asezoneaza de sare si se lasa la feirt la foc mic, acoperit, cca. 10 minute, pana se scade bine manacarica. Ouale se bat energic si se adauga la final, dupa ce se opreste focul, amestecandu-se energic, pentru nu se "branzi" ouale, se ramana fasii subtiri. Eu din nou am ratat, aceasta operatie, dar sunt pe drumul cel bun, intre fasii si "branzeala" :))


Cu paine proaspata de casa e un deliciu!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

31.07.2012, 10:04

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:23

Totul BIO? Super...imi place mult!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei in sos de ceapa
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert placinta cu dovleac 2

de Dea_Dea 6

pe 26.01 la 21:58

Desert Banana Bread

pe 26.01 la 20:47

Supa de rosii, cu telemea si crutoane aromatizate

de RODIMUR 7

pe 26.01 la 16:19

Desert tarta cu cremeux de ciocolata

pe 26.01 la 14:21

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu dovlecei