Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Poate fi o ”variantă” pentru o zi de post și nu numai....foi crocante și legume zemoase.
Se călește ceapa, 1 minut, în ulei încins, se adaugă ardeii, se lasă 2-3 minute după care se condimentează cu cimbru, busuioc, sare, piper.
Foile de plăcintă (unse fiecare cu ulei), se taie în două (pe lățime), se iau 3 foi și se ”îndoaie” fiecare margine, cam 1-1.5 cm.
Se așează legumele călite, roșiile tăiate, apoi brânza tofu; se stopește totul cu ulei de măsline, se presară puțin busuioc, piper și se pun în cuptor, timp de 20 minute.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult