Tocana de cartofi ( chioara)

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 13 Ian 2015 | 3492 vizualizari

 

Chioara,adica n-are ceva ca`carnea......dar asta nu inseamna ca am devenit vegetarieni......ca`carnea-i separat.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 20 cepe mici ( ca asa au crescut ele,mici)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie de 400 g cu pulpa de rosie fara coaja si seminte
  • 1 lingurita delikat
  • 3 linguri ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi ( chioara):

Mai intai pregatim legumele,curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi aproximativ egale.Ceapa o curatam si o taiem marunt,iar ardeiul il taiem cubulete mici.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi ceapa,ardeiul si lingurita de delikat,amestecam bine si lasam la calit pana ce ceapa devine sticloasa si ardeiul se inmoaie.Apoi adaugam cartofii si apa cat sa-i acoperim de 3 degete,lasam sa fiarba la foc domol pana se patrund cartofii.Cand cartofii s-au fiert adaugam pulpa de rosii si mai lasam sa fiarba 10-15 min.Stingem focul si adaugam marar tocat.Cam asta-i tocana de cartofi chioara.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi ( chioara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

14.01.2015, 14:40

Dar ai curățat ceva ceapă E bună și așa chioară Asta vaema în plan, dar Zmeii când au auzit că e chioară au schimbat meniul ) cică mâncăm swaorma

Sylvia 1

15.01.2015, 11:06

uite ce pftesc eu chair fac maine e una din mancarurile mele preferate, bunica mea facea cea mai buna tocanita de cartofi ( chioara cum zici tu ) )

Constelatialeu 1

21.02.2015, 10:37

Mai alina1989 nu stiu ce vrei sa-mi arati,dar zau asa,e obositor...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi