Legume la Actifry

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Noi 2012 | 35298 vizualizari

 

Nu am mai pus la treaba de mult, friptueza Tefal Actifry;), un alt ajutor in familia mea:D Azi i-a venit randul!

 

INGREDIENTE

  • dovlecei 3 bucati,
  • vanata 1 bucata,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 1 bucata,
  • rosii de gradina 2 bucati,
  • usturoi 3 catei,
  • sare iodata,
  • ulei de masline 2 linguri,
  • sos de soia 2 linguri,
  • rozmarin,
  • .vin alb demisec 100 ml,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Actifry:

Se curata toate legumele, se spala,  se feliaza, apoi se asezoneaza de sare si mirodenii, se pun in cuva fripteuzei, se stropesc cu ulei de masline si se lasa la copt/prajit cca 40 de minute. La final se adauga usturoiul tocat marunt,  sosul de soia si vinul, lasandu-se la copt/prajit cca. 2 minute. Legumele se servesc ca atare sau ca si garnitura la diferite preparate din carne;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Actifry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu soia (INEDIT)