Legume la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 4371 vizualizari

 

Ei, după atâta cărnăraie, a venit și rândul legumelor. Simplu și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • brocoli un buchet,
  • conopidă o bucată mică,
  • morcov o bucată,
  • ardei kapia o bucată,
  • dovlecel o bucată,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • piper proaspăt măcinat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Zepter:

Legumele se curăță, se spală, se mărunțesc, se asezonează de mirodenii, apoi se așează artistic în minunatul vas Zepter, se acoperă și se lasă la foc mic până ce termocontrolul ajunge în zona verde. cca. 15 minute. În acest moment se oprește focul și se lasă la gătit, fără foc, ca. 30 de minute, până ce indicatrul de pe termocontrol, ajunge în zona maronie. Legumele își păstează gustul, un pic crocante, dar savuroase. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Merisor 1

04.04.2014, 08:11

Astea-s tare bune!

Panacris 1

04.04.2014, 10:04

Ralu, Meri

Ancutsa 1

19.07.2017, 19:15

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu usturoi si masline