Legume mediteraneene si snitzel crocant

de MyCookingLife in Pui, 1 Aug 2011 | 8701 vizualizari

 

Vara, cald, atmosfera boema cu gandul la vacanta, cine are chef sa stea in bucatarie sa pregatesca merinde complicate ce necesita mult timp? ... Insa, mereu se gaseste cate o alternativa la indemana oricui. Partea buna este ca, sunt extraordinare!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 3 rosii
  • 3 ardei grasi (de preferat rosii, pentru efectul vizual)
  • cam 8 felii de mozzarella
  • 3 linguri parmezan ras
  • 5 linguri pesmet
  • busuioc tocat marunt
  • ulei de masline
  • 1 pipept de pui, dezosat, taiat si batut cu ciocanul de snitele
  • faina
  • 2 oua
  • fulgi porumb sarati faramitati doar putin in mana (nu macinati)
  • praf de usturoi
  • putina boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mediteraneene si snitzel crocant:

Se feliaza legumele, cat mai subtire, apoi se sareaza. Se aseaza feliile de legume si mozzarela pe randuri, alternandu-le, intr-o tava unsa foarte bine cu ulei. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras, busuiocul si 2-3 linguri ulei. Se acopera legumele din tava cu acest amestec. Se dau la cuptor la foc potrivit, 45-50 minute, pana incep sa se stafideasca, iar pesmetul de deasupra sa se rumeneasca.


Snitelele se dau prin oul batut cu sare si piper, apoi prin faina, apoi din nou prin ou si la final prin fulgii de porumb amestecati cu praf de usturoi si boia. Se prajesc in baie de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mediteraneene si snitzel crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

naomy 1

02.08.2011, 19:38

espectacular maine o sa fac si eu ,prea bine arata felicitari

MyCookingLife 1

06.08.2011, 01:13

Ma bucur tare mult ca va place! Multumesc!

MyCookingLife 1

06.08.2011, 01:14

@naomy, spune-ne cum au iesit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu chiftele și sos alb

de Meea 4

la 18:56

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

ieri la 21:24

Magiun de prune

ieri la 16:34

Gogosari umpluti

ieri la 10:14

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava