Lemon Curd

de merisor in Dulciuri, 20 Oct 2012 | 10986 vizualizari

 

Reteta by Corina33 putin modificata.
A iesit wow pentru noi care preferam cremele dulci acrisoare.
Eu am mancat jumatate din ea goala, iar restul am pastrat pentru prajitura care va urma.

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • 2 linguri rase amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lemon Curd:

Am inceput prin a rade coaja celor doua lamai pe razatoarea mica. Ouale le-am frecat cu zaharul, am adaugat un picut de sare, pentru accentuarea gustului, apoi am pus zeama de la cele doua lamai si coaja rasa si cele doua linguri de amidon. Am omogenizat bine si am fiert pe baie de abur pana s-a ingrosat ca o smantana. Am ridicat de pe foc si am incorporat untul tinut la temperatura camerei si zaharul vanilat.


A iesit o bunatate de crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lemon Curd" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.10.2012, 22:41

Pentru putin ..Nu stiu de ce nu mi-a placut.Ca ma uitasem aici la fete pe site, am zis sa nu gresesc nimic, insa avea un gust ciudat..Daca vreau crema de lamaie fac din aia gem budinca si stiu macar ca o mananc

Corinuta 1

20.10.2012, 23:25

Rocsi nui ba-i ca nu ti-a placut, nu tre sa ne placa la toti aceleasi lucruri
Si eu mai mult asa simpla o mananc sau cu niste croissante simple

ANNA_46 1

21.10.2012, 01:25

Trebuie sa incerc si eu, pana atunci o trimitem la favorite, foarte frumos ai prezentat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura "Alba ca Zapada"