Lenticchie con sugo e cotechino (Linte cu sos de rosii si carnati)

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 9 Ian 2012 | 8567 vizualizari

 

Italienii fac aceasta mancare de revelion,se spune ca lintea aduce bani!...este o mancare gustoasa

 

INGREDIENTE

  • o punga lenticchie (linte)
  • o cutie de cotechino
  • 4 linguri bulion
  • o canita vin rosu
  • o ceapa
  • un morcov
  • 3 buc usturoi
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lenticchie con sugo e cotechino (Linte cu sos de rosii si carnati):

Lintea se pune in apa timp de 2 ore. Se taie ceapa marunt, morcovul se rade pe razatoarea mica, usturoiul se toaca marunt si se pun toate la calit. Adaugam putin piper si boia dulce. Se adauga lintea si se pune apa cat sa acopere. Se lasa la fiert la foc mic, se adauga sare, piper, putin cimbru si busuioc si vinul rosu impreuna cu bulionul. Dupa 30 minute este gata.


Intre timp se adauga cotechino in punga(nu se desface) si apa clocotita, se lasa cca 15 minute. Se serveste cald!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lenticchie con sugo e cotechino (Linte cu sos de rosii si carnati)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 14:32

alinutzika 1

09.01.2012, 15:37

nu am mancat linte niciodata...

Bya Ralu 1

10.01.2012, 22:33

e f buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Linte-reţeta clasică spaniolă