Limba cu masline

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2010 | 7470 vizualizari

 

Hai sa mai pun si eu cate ceva, sa nu ziceti ca mor de foame :D

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc ,
  •  300 gr. masline, 
  • 5-6 cepe, 
  • 100 ml ulei,  
  • 2-3 linguri bulion, 
  • 1 lingura faina, 
  • piper, 
  • sare, 
  • 2 foi de  dafin,
  • 1 pahar vin  alb,
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limbile se tin in apa rece inainte de a se incepe prepararea, apoi punem la fiert in apa fierbinte cu sare.


Cand s-au fiert se inlatura pielita, si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se taie fasii mici si se pun din nou la fiert, spumandu-se cand este nevoie.


Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, apoi adaugam faina si bulionul, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Stingem cu zeama in care a fiert limba sau cu apa si lasam sa mai fiarba. Adaugam bucatile de limba, vinul, sare, piper si foaile de dafin si maslinele . Lasam sa mai fiarba citeva minute apoi asezam pe farfurie cu felii de lamaie.


Se poate servi cu un pahar de vin alb!

 

TIPS-URI

1

daca maslinele sunt sarate,tine-le in apa calda,inainte de a le adauga in mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

04.05.2012, 19:25

Adica spre exemplu a pus "limba" la el pe blog?

gaby_duceag 1

04.05.2012, 19:27

da

diaconta 1

04.05.2012, 19:27

oare Costel stie??

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline